Ζωή Μακρυγιάννη

Ζωή Μακρυγιάννη
Γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1995 στην Αθήνα. Μεγάλωσε και μένει στον Χολαργό. Φοίτησε στο σχολείο «Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ». Το 2018 αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγκεκριμένα από το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Από το πρώτο της έτος στο Πανεπιστήμιο (2013) ξεκίνησε να εργάζεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ενώ από το 2017 είναι ραδιοφωνική παραγωγός στον σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5». Δουλεύει ως δημοσιογράφος στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Νέα Σελίδα», ενώ παράλληλα αρθρογραφεί στο νεανικό περιοδικό «Σπούτνικ» από το 2016.
Στα φοιτητικά της χρόνια ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση και για τρία χρόνια διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φοιτητικού Συλλόγου του τμήματός της. Από το 2014 είναι μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, συμμετέχοντας πιο ενεργά στις επιτροπές Επικοινωνίας, Διεθνών και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Σκοπός ενασχόλησης με τα κοινά στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού και στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «#με τον Νικήτα», είναι να αναδειχθεί πως οι νέοι άνθρωποι οφείλουν να ασχολούνται με τον τόπο και την γειτονιά τους. Οι νέοι και οι νέες θα μπουν μπροστά και θα διεκδικήσουν τους χώρους που αξίζουν στους δημότες και τις δημότισσες της κάθε περιοχής. Οι νέοι και οι νέες οφείλουν να αγωνιστούν για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην γειτονιά μας