Λένα (Ελένη) Ιωαννίδου

Λένα (Ελένη) Ιωαννίδου

Γεννήθηκα το 1964 στου Παπάγου, όπου και μεγάλωσα.

Παντρεύτηκα το 1990 και απέκτησα μια κόρη, η οποία αυτή τη στιγμή έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Ο.Π.Α. και εργάζεται σε μεγάλη πολυεθνική εταιρία.

Αποφοίτησα από τη Σχολή Didacta (τμήμα Γραμματέας Διοίκησης) και στη συνέχεια από τη Σχολή ΑΚΤΟ (τμήμα Γραφικές Τέχνες-Διακόσμηση).

Παράλληλα με τις σπουδές μου, ξεκίνησα να εργάζομαι σε γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο και αμέσως μετά σε μεγάλη τεχνική εταιρία στην οποία παρέμεινα ως στέλεχος μέχρι και τη συνταξιοδότησή μου.

Παρακολούθησα και παρακολουθώ, διάφορα επιμορφωτικά σεμινάρια σχετικά με managment, χρήσης σχεδιαστικών εργαλείων υπολογιστών, λογιστικής, logistics, κατασκευής ιστοσελίδων καθώς και e-επιχειρήν.

Μέσα από τη 30ρονη επαγγελματική μου διαδρομή, καλλιέργησα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τα οποία θεωρώ ότι έχουν εφαρμογή και σε κάθε τομέα της ζωής και αποτελούν εχέγγυα για κοινωνική και πολιτική δραστηριοποίηση και γενικότερη ενασχόληση με τα κοινά και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να συμμετάσχω στο συνδυασμό #με_τον_Νικήτα, στο κοινοτικό συμβούλιο του Παπάγου.