Γιάννης Μπουζαμπαλίδης

Γιάννης Μπουζαμπαλίδης

Ονομάζομαι Γιάννης Μπουζαμπαλίδης, γεννήθηκα το 1964 και από το 1992 ζω στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού.Είμαι εν ενεργεία εκπαιδευτικός της Δευτεροβάθμιας Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και έχω εργαστεί στις εταιρίες ΔΕΗ και ΟΤΕ στην Εύβοια, από όπου κατάγομαι. Κάτοχος πτυχίου του τμήματος Ηλεκτρολογίαςαπό τα ΤΕΙ Κοζάνης και Παιδαγωγικών Σπουδών (ΣΕΛΕΤΕ).
Είμαι παντρεμένος με την δασκάλα Ειρήνη Σκαναβή και έχουμε τρία παιδιά. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά και ιδιαιτέρως τα εκπαιδευτικά θέματα, είχε αφετηρία τόσο την επαγγελματική μου ιδιότητα όσο και την φοίτηση των παιδιών μου στα σχολεία του Δήμου μας.
Διατέλεσα Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων του Γ΄ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Χολαργού , Γραμματέας και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1 ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων 1 ου Γυμνασίου Χολαργού, Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1 ου Λυκείου Χολαργού. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων Παπάγου Χολαργού έως το 2019, μέλος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας έως το 2018, της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Ομοσπονδίας Γονέων.