Ευγνώμονας προς τον Αντιδήμαρχο κ. Αυγουρόπουλο

Σήμερα ήταν μια δύσκολη ημέρα για την πόλη μας. Πέρα από το όμορφο των χιονισμένων εικόνων, υπάρχει πάντα η σημαντική επιβάρυνση της καθημερινής λειτουργίας της πόλης.
Θεώρησα σκόπιμο να επικοινωνήσω με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Αυγουρόπουλο. Καταρχάς για να του δηλώσω εθελοντική διαθεσιμότητα αν ο ίδιος έκρινε πως θα μπορούσα να είμαι πιθανόν χρήσιμος κάπου αλλά και για να ενημερωθώ για τα προβλήματα που πιθανόν υπήρχαν και για το πώς σκόπευαν να κινηθούν.
Θέλω και δημόσια να τον ευχαριστήσω για την προθυμία και την αμεσότητα του, για την αναλυτική ενημέρωση που μου έκανε αλλά και για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει πάντα. Κι επειδή είναι πολιτικά απέναντι μου, ε και λοιπόν, τι έγινε; Εγώ ούτε μικροπολιτική κάνω, ούτε ισοπεδώνω τα πάντα! Θανάση Thanasis Avgouropoulos ευχαριστώ!!!
Του ζήτησα να ευχαριστήσει και εκ μέρους μου τους εργαζόμενους στον Δήμο, γιατί ήταν, κυρίως γι’αυτούς, μια πολύ δύσκολη ημέρα και είναι αυτοί που πέφτει πάνω τους το βάρος για την λειτουργία της πόλης.
Και θα ήθελα και δημόσια να τους επαινέσω και να τους ευχαριστήσω όχι σαν υποψήφιος Δήμαρχος αλλά σαν συνάδελφός τους που ξέρει καλά πως η καρδιά ενός Δήμου είναι οι εργαζόμενοί του. – Σε όσους πιθανόν δεν το γνωρίζουν απλά να πω πως εργάζομαι και εγώ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στον Δήμο του Πειραιά-.
Έχω σχηματίσει προσωπική άποψη για τα προβλήματα που υπήρξαν, τόσο από την επικοινωνία με πολλούς από εσάς -και σας ευχαριστώ γι’αυτό- όσο και από τη δική μου προσωπική εμπειρία γυρίζοντας ο ίδιος, μέσα στην πόλη μας.
Θα τα πούμε με ηρεμία παρακάτω: σήμερα δεν πρέπει να είναι μια ημέρα κριτικής ούτε γκρίνιας. Αυτό μπορεί να περιμένει και να το κουβεντιάσουμε με ψυχραιμία χωρίς μικροπολιτικά τρικ και κατηγορίες και με διάθεση να βελτιώσουμε τις υποδομές της πόλης μας. Τουλάχιστον αυτή θα είναι η δική μου προσέγγιση και σε αυτό και στα άλλα θέματα. Και η κριτική που θα κάνω, στόχο θα έχει να λύνει προβλήματα και όχι να καλλιεργεί αντιπαλότητες!
Γιατί προκειμένου να είναι το μέλλον συναρπαστικό χρειάζεται πρώτα απ’όλα… συνεννόηση!
Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι από το Ηρώο και προέρχεται από το εξαιρετικό φωτορεπορτάζ από την πόλη μας στο ειδησεογραφικό site “Μένουμε Χολαργό” https://menoumeholargo.gr/…/odoiporiko-sto-chionismeno-dim…/